GÖNÜL KÖPRÜSÜNDEN BAŞKAN ŞEVİK'E ZİYARET

Denizli’de ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatan Gönül Köprüsü Yardımlaşma Derneği Başkanı Nergiz Şenocak ve yönetim kurulu üyeleri Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Şenocak, Başkan Şevik’e derneğin yayın organı olan Gönül dergisini takdim etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkanı Şevik’i, arasında ihtiyaç sahiplerine ekonomik ve sosyal yardım eli uzatarak vatandaşların yüzünü güldürmek amacıyla kurulan Gönül Köprüsü Yardımlaşma Derneği Başkanı Nergiz Şenocak ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Başkan Şevik’e hayırlı olsun dileklerini ileten Nergiz Şenocak, dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Amaçlarının, desteğe ve hizmete ihtiyacı olanları hiçbir ayrım yapmadan yardım eli uzatabilmek olduğunu söyleyen Şenocak, yardım etmek isteyen hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü oluşturduklarını vurguladı.

Sivil toplum kuruluşlarını önemsediğini söyleyen Başkan Mustafa Şevik, Buldan Belediyesi olarak, imkanları doğrultusunda STK’ların yanında olacaklarının altını çizdi.

Ziyaret sonunda Şenoacak, derneğin yayın organı olan Gönül Dergisi’nin, Buldan’ın tarihi, kültürü ve el sanatlarının anlatıldığı sayısını Başkan Şevik’e takdim etti