BAŞKAN ŞEVİK'TEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Buldan Belediye Başkanı  Mustafa Şevik, Dünya Engelliler haftası dolayısıyla mesaj yayınladı. Belediye olarak  Buldan’da ikamet eden engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışacaklarını vurguladı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, engellilerin yaşam kalitesini yükseltmek ve hayatlarını başkalarına muhtaç olmadan sürdürebilmelerini sağlamak  için çalışacaklarını belirtti.  Belediyeçiliğin en önemli hizmetlerinden birinin de sosyal belediyecilik olduğunu vurgulayan Şevik,  "Belediye olarak çok farklı projelere imza atacağız. Buldan’da yaşayan engelli vatandaşlarımıza yönelik de bir dizi projelerimiz hazır. Engelsiz Park ve Engelsiz Spor Salonu’nu hizmete geçirmeyi planlıyoruz. Buldanlı engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesi  için önlerindeki engelleri bir bir kaldıracağız” dedi.

Şevik mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek ve her türlü sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını gidermek sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Bu vesileyle tüm engellilerimizin bu anlamlı gününü tebrik ediyor, engellerin yok olduğu bir dünya için herkesin daha duyarlı olmalarını temenni ediyorum.”