MİNİK SPORCULARDAN BAŞKAN'A ANLAMLI HEDİYE

Buldan Belediyespor Kulübü sporcuları,  Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti.  Minik sporcular Başkan’a ismi yazılı forma hediye ettiler.

Buldan Belediyespor Kulübü başkanı Ümit Akdağlı, yönetim kurulu üyeleri, antrenör Halil  Baştürkmen  ile sporcuları, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i  ziyaret etti. Başkan Şevik’e hayırlı olsun dileklerini ileten minik sporcular, Başkana  ismi yazılı forma hediye etti.

Forma üzerinde kendi sosyal medya hesabında kullandığı logonun da  olmasına hem çok şaşırdığını hem de çok mutlu olduğunu  söyleyen Başkan Şevik, nazik ziyaretlerinden ve oldukça anlamlı hediyelerinden dolayı minik sporculara teşekkür etti.  Öğrencilere Atatürk’ün "Nutuk" kitabını  hediye eden Başkan Şevik, öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.