DENİZLİLİ AŞIK’TAN BAŞKAN’A ZİYARET

Denizli’nin yetiştirdiği  halk edebiyatımızın önemli temsilcilerinden Ozan Nihat, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti.  Başkan Şevik’e hayırlı olsun dileklerini ileten Ozan Nihat, “İşte Ben Yarenler” adlı kitabını hediye etti.

Belediye Başkanı  Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Denizlili Aşık Ozan Nihat, hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Şevik’e  “İşte Ben Yarenler” adlı kitabını hediye eden Ozan Nihat’ın kitabındaki   “Can Mustafa Fahri şevik Başkanı, güzel Buldan için çalışırken gördüm. Gayet mütevazi, gönül insanı milletle el ele buluşur gördüm” dörtlüğü dikkat çekti.

Ozan nihat’ın Denizli’nin yetiştirdiği önemli halk şairlerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Şevik, “Denizlimizin yetiştirmiş olduğu en ünlü halk ozanlarından biri olan Ozan Nihat, sanatındaki başarısının ötesinde,  bir gönül insanıdır” dedi.

Bu yıl 19.su düzenlenecek olan  Buldan Dokuma, Kültür ve El Sanatları Festivali’nde sahne alacak olan Ozan Nihat, Türkiye’nin dört bir yanından gelen Aşık’ları da Buldanlılarla buluştura