BULDAN KENT KONSEYİ TOPLANDI

Buldan Kent Konseyi, 31 Mart yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını  gerçekleştirdi.  Buldan Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantıya  Belediye Başkanı Mustafa Şevik başkanlık etti.

Buldan  Kent Konseyi toplantısına, Belediye Başkanı Mustafa Şevik başkanlık etti. Kent Konseyi Başkanı Okan Demirbağı ile üyelerinin katıldığı toplantıda, Buldan gündemine ilişkin konular masaya yatırıldı.

Buldan’ın öncelikli ihtiyaçları arasında otopark ve meydan geldiğinin belirtildiği toplantıda Başkan Şevik,  yeni dönem projelerini Kent Konseyi üyeleriyle paylaştı.

Buldan’ın  ana damarlarının tıkalı olduğunu ve acilen bypassa ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Başkan Şevik, “Buldan’ı nefes aldıracak ve trafik akışını kolaylaştıracak  ana yollara ihtiyaç var.  Pamukkale-Tripolis, Laodikya ve Tripolis’i Yayla Gölü’ne bağlayacak turizm hattını oluşturmamız gerekiyor. Ayrıca, acilen Güney Yolu ile Bağcılar Yolu’nu açarak hizmete almalıyız. Buldan’ın geleceği bu yola bağlı. Buldan öyle bir yerdeki bunu değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Kent Konseyi üyeleri,   haziran ayında yeniden toplanma kararının ardından dağıldı.