BULDANLI YÖRÜKLER BAŞKAN ŞEVİK'İ ZİYARET ETTİ

Buldan Yörük Türkmen Derneği Başkanı Osman Ören ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Ören, Başkan Şevik’e yörük poşusu takarak,  4 Ağustos’ta  Yayla Gölü’nde yapılacak olan Yörük Şenliği’ne davet etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Son olarak Buldan Yörük Türkmen Derneği Başkanı Osman Ören ile yönetim kurulu üyeleri Başkan Şevik’i makamında ziyaret etti.  Başkan Şevik’e hayırlı olsun dileklerini ileten  dernek başkanı Ören, derneğin çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.

Ziyarette,  Buldan Geleneksel  Yörük Şenliği ile ilgili başkan Şevik’in görüşlerini alan Ören, şenliğin bu yıl 4 Ağustos’ta Yayla Gölü’nde yapılacağını belirtti.

Dernek üyeleri Başkan Şevik’e yörük poşusu takarak el dokuması ürünlerden hediye etti.