MİNİK ÖĞRENCİLERİN TİYATRO HEYECANI

Buldan Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ortaokul Tiyatro Grubu,  Serkan Babacan eğitmenliğinde hazırladıkları tek perdelik “Buldan’ın Halleri” adlı oyunu,  Kadıköy İlk ve Ortaokulu’nda sahneledi.

Okul Müdürü Muhammed Cem Aktaş’ın daveti üzerine,  Kadıköy’e  giden Buldan Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Tiyatro Ekibi, “Buldan’ın Halleri” adlı oyunu sahneledi.  Kadıköy ilk ve orta okulu öğrencilerinin yanısıra Buldan Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürü Okan Çiftçi ile öğretmenlerinde izlediği oyunun yönetmenliğini Eğitmen Serkan Babacan üstlendi.

Buldan’ın gelenek, görenek ve sosyal yaşantısının  konu edildiği "Buldan’ın Halleri" adlı oyun ile zaman zaman yaşıtlarını kahkahaya boğan minik tiyatrocular,  sahne performanslarıyla  usta oyunculara taş çıkardılar.