BAŞKAN ŞEVİK, TBB MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)üyesi seçilen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile Buldan Belediye Meclis Üyesi Veli Tokdemir Olağan Meclis Toplantısı’na katıldı. Şevik, belediyelerin sesi olan ve menfaatleri için hareket eden TBB Meclis üyesi olmaktan, Denizli ve Buldan’ı temsil etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği 2019 Yılı Dönem Başı Olağan Meclis Toplantısı’na katılan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Ankara’da Denizli ve Buldan’ı temsil etmenin gururunu yaşadığını belirtti. Ankara’da belediyelerin sesi olan ve belediyelerin menfaati için hareket TBB’de alınan kararların altında kendi imzasının olacağını ve bundan mutluluk duyacağını vurgulayan Şevik, “TBB Meclisi'nde Denizli ve Buldan'ı temsil ediyor olmanın gururunu yaşıyorum.  Önümüzdeki 5 yılda belediyelerin sesi olmak ve bu görevi lakıyla yerine getirmek için çalışacağız'dedi. Şevik, 2019 Yılı Bütçe Kesin Hesabının Görüşülmesi, Sosyal Denge Sözleşmesi İçin Yetki Verilmesi, Kadro ve Derece Değişikliği, Sözleşmeli Personelin Ücretlerinin Belirlenmesi başlıklı gündem maddeleri görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandığı toplantının ardından iki önemli toplantıya da iştirak etti.

Buldan'dan Zolan'a tam destek
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile meclis üyesi Veli Tokdemir. Buldan Belediyesi’nin üyesi olduğu Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği ile İç Anadolu Belediyeler Birliği’nin de Olağan Meclis Toplantılarına katıldı. Jeotermal  Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanlığı'na  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın seçilmiş olmasını sevinçle karşıladıklarını belirten Başkan Şevik “Birlik üyesi belediyeler arasında dayanışmayı ve koordinasyonun artırılması,belediyeciliğin geliştirilmesi amacıyla hizmet eden birlikleri önemsiyorum. Buldan Belediyesi olarak birliklerin içerisinde olmak istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Şevik, ayrıca Akdeniz Belediyeler Birliği'nde encümen üyesi olarak görev olan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'yi tebrik etti, görevinde başarılar dileyerek, "Birliklerde Denizli'nin üst düzeyde temsil edilmesi bizleri gururlandırdı" dedi.

Başkan Şevik, 18 Haziran Salı günü Bursa’da gerçekleştirilecek olan Sağlıklı Kentler Birliği’nin 31.Olağan Meclis Toplantısı’na katılarak Denizli ve Buldan’ı temsil edecek.