Başkan Şevik'e anlamlı ziyaret

“Milli Mücadelenin 100.yılında Denizli; Çal-Buldan-Sarayköy-Acıpayam-Tavas”  Projesinin yürütücülüğünü üstlenen Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı ile PAÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Turgut Tok Denizli, Buldan Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’i ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi,  Türk Ocakları Denizli Şubesi ve Buldan Belediyesi ile birlikte 5 ilçe belediyesinin de destek verdiği proje ile ilgili bilgi veren Prof.Dr. Turgut Tok,  projenin Buldan ayağının 02-08 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.

Başkan Şevik, böyle bir projeye  destek vermekten büyük onur duyduklarını belirterek,  Buldan’ın Milli Mücadelede önemli rol oynadığını da dikkat çekti.