Güngören’de Buldan Tanıtım Günleri

İstanbul’un tarihi ilçelerinden biri olan Güngören’de, “ Buldan Tanıtım Günleri” düzenlenmesiyle ilgili çalışma başlatılırken,  iki belediye arasında Kardeş Şehir işbirliği ve ortaklık protokolü imzalanacağı belirtildi.

Buldan Belediyesi’ne temsilen AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Mustak,  İstanbul’un tarihi ilçelerinden Göngören Belediyesi’ni ziyaret etti. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdülkadir Altınhan ile görüşen Mustafa Mustak,   Güngören’de, Buldan Tanıtım Günleri’nin düzenlenmesiyle ilgili çalışmaları da başlattı.

Güngören’de düzenlenecek Buldan Tanıtım Günleri’nin tarihi önümüzdeki günlerde kesinleşmesi beklenirken,  iki belediye arasında karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi, deneyim, bilgi alışverişi ve yardımlaşmanın sağlanması amacıyla işbirliği gerçekleştirilecek.

Buldan Belediyesi ile Güngören Belediyesi kültürel, sosyal ve sanatsal ilişkilerin kurulması ve geliştirilmesi için “Kardeş Şehir”  işbirliği ve ortaklık protokolü imzalayacak.