15 Temmuz şehitleri, törenlerle anıldı

Buldan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ediyor.  Buldan Şehitliğinde düzenlenen törende, Türkiye’nin milli birlik ve beraberliğini hedef alan hain darbe girişimine karşı verilen mücadelede kahramanca canını feda eden 251 şehit, dualarla anıldı.

FETÖ bölücü terör örgütü mensuplarının hain darbe girişiminin 3. yıl dönümü dolayısıyla Buldan Şehitliğinde düzenlenen törene, Şehit Jandarma Komando Çavuşu Tamer Çimencioğlu’nun annesi Ergül Çimencioğlu ile abisi Yahya Çimencioğlu, Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile ilçe protokol üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan 15 Temmuz Şehitlerini anma töreni, 4 Eylül Cami İmamı İbrahim Yıldız’ın Kuran tilaveti dinletisi ile devam etti. Okunan duaların ardından,Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Erkoç ile Şehit Jandarma Komando Çavuş Tamer Çimencioğlu’nun kabrine kırmızı gül bırakan protokol üyeleri, şehit annesi Ergül Çimencioğlu’nun elini öperek sabırlar diledi.