Belediyemizden pilav hayrı

Belediyemiz,  15 Temmuz şehitleri için pilav hayrı yaptı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çarşı Camisinde okunan Mevlid-i Şerif’in ardından, 15 Temmuz şehitleri için pilav hayrı yapıldı.

FETÖ/PDY tarafından Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin unutulması ve unutturulması adına ilan edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, tüm yurtta olduğu gibi Buldan’da da bir dizi etkinliklerle kutlandı.

İlçemizde darbe girişiminde canlarını feda eden 251 şehidimiz için Çarşı Camisi’nde mevlit okutuldu. İlçe Müftülüğünce okunan Hatm-i Şeriflerin duası yapıldı.  Ardından 15 Temmuz şehitleri ve gazileri adına pilav hayrı gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Mustafa Şevik,  vatandaşlara kendi eliyle pilav ikram etti.