Buldan Belediyesi’nden örnek uygulama

Buldan Belediyesi yakınlarının mezarını ziyaret eden vatandaşlara her cuma ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor. Araç,  her Cuma günü saat 09.00-10.00-11.00 ile 12.00’de Alanyazı Meydanı’ndan kaldırılacak.

Kabristan ziyaretlerinin yoğun yaşandığı dini bayramlarda vatandaşlara verilen ücretsiz servis hizmetlerinin kapsamı genişletildi.  Buldan Belediyesi,  maneviyata göçmüş yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Buldan Belediyesi’nden yapılan açıklamada,  “Cuma, günlerin en hayırlısıdır. Bu hayırlı günde yapılması sünnet olan amellerden biri de Kabristan ziyaretinde bulunmaktır. Bu anlamlı günde siz değerli halkımızın maneviyata göçmüş yakınlarınıza yapacağınız kabristan ziyaretiniz için 26 Temmuz Cuma ve her Cuma olmak üzere saat 09.00, 10.00. 11.00 ile 12.00 ‘de ilçemiz Alanyazı Meydanı'ndan belediyemiz tarafından araç kaldırılacaktır” denildi.