Zeybekci’den Şevik’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut ve parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Buldan Belediyesini ziyaret etti. Zeybekci,  Başkan Mustafa Fahri Şevik’e başarılar diledi.

Önceki dönem Ekonomi Bakanı  Nihat Zeybekci, Buldan Belediyesi’ni ziyaret etti.  Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı Yeşim Çankır ile belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan Zeybekci, Başkan Mustafa Fahri Şevik ile uzun süre sohbet ederek Buldan ve belediye hizmetleri ile ilgili bilgi aldı.

Başkan Şevik’e hayırlı olsun dileklerini ileten Zeybekci, "5 yıl aradan sonra yeniden Belediye Başkanı Seçilen Başkan Şevik'in Buldan için güzel çalışmalara imza atacaktır. Başkan Şevik'e başarılar dilerim" dedi.   Belediye Şeref Defteri’ne de hayırlı olsun dileklerini yazarak imzalan Zeybekci’ye  Buldan dokuması ipek kravat hediye eden Başkan Şevik, ziyaretlerinden  dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kendisini karşılayan partililer ve belediye çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektiren Zeybekci, Buldan’da ayrıldı.