Buldanlı işadamından anlamlı bağış

İstanbul’da yaşayan Buldanlı işadamı Fehmi Erensoy,  ilçesinde diyaliz hastası engelli vatandaş için akülü araç bağışladı. İşadamının bağışını Belediye Başkanı Mustafa Şevik, teslim etti.

İstanbul’da yaşayan işadamı Fehmi Erensoy, doğduğu toprakları unutmadı. Yaptığı bağışlarla eğitim ve sağlığa önemli katkılarda bulunan hayırsever işadamı Erensoy, diyaliz hastası engelli vatandaş için akülü araç bağışladı.  İşadamının bağışladığı akülü aracı, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik teslim etti. Gölbaşı Mahallesi’nde ikamet eden ve uzun yıllardan beri böbrek yetmezliğinden dolayı diyaliz tedavisi gören 44 yaşındaki M. G’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şevik, “Buldanlı işadamımızın emanetini teslim ettik.  Kendisine teşekkür ediyoruz.  Diyaliz hastası vatandaşımız, yürümede zorluk çekiyordu.  Artık, çok rahat dışarı çıkıp kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek” dedi.