Soroptimist Kulübü'nden ziyaret

Belediyemizi ziyaret eden  Denizli Soroptimist Kulübü ile Karşıyaka Soroptimisit Kulübü üyelerini , Belediye Başkan Vekili Hamdi Taşdelen  karşıladı.

Karşıyaka Soroptimist Kulübü’nden Nurhayat Gündoğan, Sema Özay, Zeynep Bulut ile Denizli Soroptimist Kulübü üyesi Nihal Güngör Kılınç, Aysu Kumral ve Semra Dönmez’in katıldığı ziyarette,11-13 Ekim 2019 tarihlerinde Buldan’da düzenlenmesi planlanan “sanat Festivali” ile ilgili bilgi verdiler.  Başkanvekili taşdelen ile bir süre görüşen Soroptimist Kulübü üyeleri, Sanat Festivali ile Sanatsal dokunuşlarımızın dünyayı sevgi dolu güzelliklere ve geleceğe taşıması hedeflediklerini belirttiler. Başkanvekili Taşdelen, Belediye Başkan Mustafa Şevik’in her zaman Buldan’ın tarihi, kültürel değerleri ile el dokuması ürünlerinin tanıtımına önem verdiğini vurgulayarak,  belediye olarak gerekli desteği vereceklerini söyledi.