“Senden İhracatçı Olur” Projesi Buldan’da tanıtılacak

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) olarak yürütülen “Senden İhracatçı Olur Projesi”nin tanıtım toplantısı, 12 Eylül 2019 tarihinde Buldan Belediyesi düğün Salonu’nda saat 16.00’da gerçekleştirilecek. Tüm halkımız davetlidir.

DENİB tarafından yürütülen proje kapsamında daha önce ihracat yapmamış veya daha önce ihracat yapmış fakat süreklilik sağlamamış olan firmalara ihracat konusunda farkındalık kazandırmayı, ihracat girişimcilik ruhunu aşılamayı hedeflemek üzere Denizli'nin ilçelerinde projenin birinci kısmı olan bilgilendirme toplantılarına başlanmaktadır.

5 Eylül 2019 tarihinde Acıpayam ve Tavas ilçelerinde 12 Eylül 2019 tarihinde ise Babadağ, Sarayköy ve Buldan ilçelerinde Bilgilendirme Toplantıları ve proje hakkında detaylı bilgi www.sendenihracatciolur.com web sayfasında yer almaktadır.