Zafer Kupası’nı Buldan’a getirdiler

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu Kuşadası’nda gerçekleştirilen Zafer Kupası Karate Şampiyonasında, ilçemiz sporcularından Melike Çiçeker birinci olarak Zafer kupasını Buldan’a getirdi.  Kuşadası’ndan başarıyla dönen sporcular Başkan Şevik’i ziyaret ederek, Zafer Kupası’nı takdim ettiler.

30 Ağustos Zafer Kupası Karate Şampiyonasında ilçemizi temsilen katılan Özdemir Spor Kulübü sporcularından Melike Çiçeker 40 kilogram kategorisinde birinci olarak Zafer Kupası’nı Buldan’a kazandırırken,  Hasan Coşan ise kendi kategorisinde 2. oldu.

Kuşadası’ndan birincilik kupası ile dönen Özdemir Spor Kulübü karatecileri ile Milli Hakem ve Antrenör Suat Özdemir, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret ederek, Zafer Kupası’nı takdim ettiler.

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Şevik, öğrencilere dolma kalem  hediye etti.