Milli Mücadele’de Buldan ve Yöresi Paneli

Buldan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 97.yıl etkinlikleri kapsamında Milli Mücadele’nin 100. Yıl Etkinlikleri Buldan ve Yöresi ile ilgili panel gerçekleştirildi.

Buldan Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Türk Ocakları işbirliğinde düzenlenen ‘Milli Mücadele’nin 100. Yılı Kutlama Etkinliği Buldan ve Yöresi Paneli, Ali Haydan Akın İlçe Halk Kütüphanesi’nde yapıldı.  Prof. Dr. Mithat Aydın, Prof.Dr. Ercan Haytaoğlu, Prof. Dr. Turgut Tok ile Prof.Dr. Yusuf Kılıç’ın konuşmacı olarak katıldığı Panel’de ‘Milli Mücadele’nin 100.Yılı Buldan ve Yöresi anlatıldı.

Ayrıca Milli Mücadele’nin 100.Yılı Buldan ve Yöresi sergisinin de yer aldığı etkinliğin düzenlemesinde emeği geçenler ile panelistlere Buldan dokuması ürünlerinden hediye eden Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  Buldan’ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 97.yıl dönümünün kutlandığı 4 Eylül’de böyle bir panelin gerçekleştirilmesinin anlamlı olduğunu vurguladı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Türk Ocağı yönetim kurulu ile çok sayıda davetli katıldı.