Buldan’da nostalji rüzgarı esti

Buldan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Türk pop müziğinin sevilen isimleri Ufuk Yıldırım ve Çelik sahne aldı.  Çelik, seslendirdiği 90’lı yılların unutulmayan şarkılarıyla Buldan’da nostalji rüzgarı estirdi.

Buldan Belediyesi, Buldan Kaymakamlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Buldan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 97. Yılı etkinlikleri Türk pop müziğinin sevilen isimleri Ufuk Yıldırım ve Çelik konseri ile sona erdi.

Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen konser,  Buldan Belediyesi ‘nin açtığı bağlama kursuna devam eden öğrencilerin,  kurs hocası Naci Özkan eşliğinde verdiği mini konser ile başladı. Ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından Ufuk Yıldırım sevilen şarkılarını Buldanlılar için seslendirdi.

Buldan’da, 90’lar rüzgarı esti

Ufuk Yıldırım’ın ardından sevilen sahne alan Türk Pop Müziği sanatçısı Çelik, söylediği 90’ların hareketli parçaları ile dinleyenlerini coşturdu.  Çelik bir ara kendisinden önce konser veren sanatçı dostu Ufuk Yıldırım’ı sahneye davet etti.  Sahneden inerek şarkılarını seyircilerin arasında Ufuk Yıldırım ile birlikte söyleyen Çelik,  Buldanlıları coşturdu.

Her iki sanatçıyı beğeniyle dinleyen Başkan Mustafa Şevik, konser sonrası sanatçılara çiçek ve Buldan dokuması ürünlerden hazırlanmış hediye paketi takdim etti.

Sevilen sanatçılar Ufuk Yıldırım ile Çelik, konser sonrası Başkan Şevik’in makamına gelerek bir süre dinlendi.