“Şehit Emanetleri” Sergisi Buldan’da açıldı

Buldan Belediyesi’nin ev sahipliğinde Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Buldan Belediyesi El Sanatları Merkezi’nde (BELKÜM) açılar sergide 210 şehidin eşyasının bulunduğu sergi 13 Eylül Cuma gününe kadar gezilebilecek.

Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisi’nin 45.si Buldan’da açıldı.   Sergi açılışına Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  daire amirleri, bazı siyasi partilerin ilçe temsilcileri, meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Sergi açılışının ardından Buldan protokolü,  terör olaylarında yaşamını yitiren  210 şehidin kıyafet ve eşyalarından oluşturduğu sergiyi gezdi.

Şehitlerimizi unutturmamak ve gençlerimize, çocuklarımıza milli bilinç kazandırmak amacıyla Öğretmen Menderes Kılıçaslan’ın gayretleriyle toplanan emanetleri sergisi 13 Eylül Cuma gününe kadar gezilebilecek.