İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YAKACAK YARDIMLARI YAPILDI

Belediyemizden İhtiyaç Sahiplerine Yakacak Odun yardımları yapıldı.Belediyemize talepte bulunan ve Belediyemizce tespit edilen ihtiyac sahiplerine yakacak yardımı yapıldı. Belediye Başkanımız Mustafa Gülbay konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Her yıl düzenli olarak yapılan yakacak yardımı ile ilgili olarak gecici destekler yerine ihtiyac sahibi vatandaşlara daima yanında olmayı ilke edindiklerini,yardıma muhtac olup evlerinde yakacak bulunmayan haneleri tespit ve başvurular doğrultusunda 200 aileye 3200 cuval odun yardımı yapılarak Tüm bu destek sağlayıcı yardımlarımızı insan onuruna yakışır bir düzen ve planlama içerisinde sürdürmeye özen gösteriyoruz. İstiyorum ki tek bir hemşehrim bile yaşamın bu güç koşulları altında kendisini yalnız, umutsuz ve çaresiz hissetmesin." dedi.