Yenicekent Mahallemizde hizmet atağı

Yenicekent’te Kazardı Türbesi’ni boyayarak çevre düzenlemesini gerçekleştiren Belediye ekiplerimiz, pazar yeri olarak hizmet veren alanı yeniden düzenleyerek, vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda alışveriş yapma imkanı sundu.

Ayrıca,  vatandaşların yazın sıcağından, kışın soğuğundan korumak amacıyla minibüs durakları yenileyen ekiplerimiz, sulama amaçlı kullanılan regülatörün yanındaki piknik alanında hummalı bir çalışma başlattı. Yalnızca mahalle sakinlerinin değil bölge insanını da kullanımına sunulan piknik alanı, ekiplerimiz tarafından yapılan temizlik ve çevre düzenlemesi ile daha temiz hale geldi.

Buldan Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, “ Yenicekent’te belediye hizmetleri tüm hızıyla devam edecek” dedi.