Sağlığa adım attılar

Buldan’da Dünya Kalp Günü kapsamında kalp hastalıkları farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Mustafa Şevik ile ilçe protokolü yürüyerek sağlığa adım attılar.

Alanyazı Meydanı’ndan Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne yürüyen Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Kölemen, Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Yumay Çabuş, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Hamdi Topçu, sağlık çalışanları ile öğrenciler, ellerinde taşıdıkları “Sağlığa Adım Atalım”, “Harekete Çocukluktan Başla”, “Yaşlılık Döneminde Günlük Yaşantınıza Hareket Katın, Sağlıklı Kalın!”  yazılı dövizlerle kalp sağlığına dikkat çektiler.

Alanyazı Meydanı’ndan Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne yürüyen protokol üyelerine ayran ikram edildi.