Boş binada mahsur kalan köpek kurtarıldı

Buldan’da kullanılmayan binada mahsur kalan yaralı köpek, Belediye veteriner hekimi Melih Büyükdere ile zabıta ekiplerinin gece yarısı operasyonuyla kurtarıldı. Buldan Belediyesi Hayvan Barınağına götürülen köpeğin tedavisine başlandı.

Buldan Belediyesi Zabıta Ekipleri, gece saat 23.30 sıralarında gelen bir ihbarı değerlendirerek gittikleri Gölbaşı Mahallesi’ndeki boş binada bir köpeğin mahsur kaldığını gördü.  Kapıya sıkıştığı için dışarı çıkamayan yaralı köpek, Belediye Veteriner Hekimi Melih Büyükdere ile Zabıta ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.  Yaklaşık üç günden beri orada olduğu tespit edilen yaralı köpek, Buldan Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağına getirilerek tedavi altına alındı.