Cumhuriyet bayramı Kutlama Programı belli oldu

Cumhuriyet Bayramı 96. Yıl dönümü kutlama programı belli oldu. Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları, 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’de Alanyazı Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak. Sırasıyla Kaymakamlık Çelengi ve Belediye Başkanlığı Çelengi ile mülki idare amiri çelengi saat 13.00’te anıta sunulacak. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak.

29 Ekim Salı günü program ise saat 09.30 -10.00’da buldan Kaymakamı Murat Sarı makamında tebrikleri kabul edecek. İlçe Stadyumundaki tören 10.30’da başlayacak. Tören Kaymakam Murat Sarı  ve Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in törene katılanların bayramını kutlamasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak. Daha sonra Cumhuriyet konulu anı ve şiirler okunacak.  İlçe Stadyumunda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı, Resmi Geçidinin yapılmasıyla sona erecek.

Buldan Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayı, 19.45’de Alanyazı Meydanı’ndan başlayacak.  Tüm halkımız davetlidir.