Buldan’da 29 Ekim coşkusu başladı

Buldan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle çelenk sunma programı düzenlendi.

Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen törene, Kaymakam Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çetin Atalay, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Oğuzhan, İlçe Jandarma Komutanı Fahrettin Özçoban, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, törene katılanlar ile tek tek tokalaşarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

Kaymakamlık çelengi ile belediye başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlayan Çelenk Sunma Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı yarın saat 10.00’da İlçe Stadyumunda düzenlenen törenlerle devam edecek. Törenler akşam 19.45’de belediyemiz tarafından düzenlenen Fener Alayı ile sona erecek.