“PİLLER ÇÖP DEĞİLDİR”

Okullararası Ödüllü Atık Pil Toplama yarışmasına ilçemiz Ahmet Terzioğlu İlkokulu da katıldı.  Ahmet Terzioğlu İlkokulu Müdürü Vedat Gürses, Müdür Yardımcısı Zümrüye Özer ile Sınıf Öğretmeni Şirin Atike Özüiçli, Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’i makamında ziyaret ederek, kampanyaları ile ilgili bilgi verdi.

Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, bir kalem pilin 4 metreküp toprağı zehirlediğini günlük yaşamda enerjisine sıkça muhtaç olduğumuz piller hayatımızı da tehdit ettiğini vurgulayarak, öğrencilerin kampanyasına belediye olarak gerekli desteğin sağlanacağını söyledi.

Ahmet Terzioğlu İlkokulu Müdürü Vedat Gürses,30 Nisan 2020’de sona erecek yarışmanın sonunda, en fazla atık pil toplanan okulların ödüllendirileceğini belirterek, vatandaşlardan ve ilçe esnafından destek istedi.