Yenicekent’te hizmet seferberliği

Buldan Belediyesi Yenicekent Mahallesi’ndeki pazaryeri ve festival alanı olarak kullanılan 7 bin 165 metrekarelik Cumhuriyet Parkı’nda yenileme çalışması başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Şevik, göreve geldiği günden beri mahallelerin acil ihtiyaçlarının karşılanması için tüm imkânları seferber ettiklerini söyledi.

Buldan’ın Yenicekent Mahallesi’nde, önceki dönem belediye başkanı tarafından yıkılan pazaryerinin yenisini yapmak için harekete geçen Başkan Şevik,  Belediye Meclis Üyeleri, İmar İşleri Müdürü Ekrem Uludağ, Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu ve müdürlük personelleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Önceki dönem belediye başkanı tarafından yıkılan mevcut Pazar yerine yenisini yapmak için başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor.  3 bin 722 metrekarelik pazaryerinin bir bölümünün sosyal tesis olarak inşa edileceğini belirten Başkan Şevik,   Yenicekentlilerin, düğün, sünnet gibi merasimlerini burada yapabileceklerini söyledi.   Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması için ekiplere talimat veren Başkan Şevik, “Yenicekent pazaryeri projesi bizim seçim vaatlerimizden biri idi.  Göreve geldiğimiz günden itibaren vaatlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Şimdide Yenicekent Pazaryeri Projemizi hayata geçiriyoruz. Burası tamamlandığında, pazarcı esnafımız kışın soğuğundan, yazın sıcağından korunacak, vatandaşlarımız ise daha temiz, daha sağlıklı ortamda alışveriş yapma imkânı bulacak” dedi.