Zabıtadan yeni yıl denetimi
Aralık 31, 2021
İlçe stadyumunda sona gelindi
Ocak 1, 2022

Başkan Şevik’ten yeni yıl mesajı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bırakıp, yeni umutlarla yeni bir yıla girerken yayınladığı mesajında “Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. 2022’in ülkemize, milletimize, Buldan’ımıza ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederim” dedi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla girerken yayınladığı mesajında , “Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken 2022 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz. 2021 yılında daha yaşanılabilir bir Buldan için önemli projelerimizi hayata geçirme imkanı bulduk. 2021 belediyemiz adına oldukça verimli bir yıl oldu.
2022 yılında da, ilçemizin sahip olduğu bütün imkanları kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Buldan’ın her yönüyle modern bir kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda, tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ilçemizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Bu vesile ile, 2022 yılının Ülkemize, Milletimize, Buldan’ımıza ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, tüm halkımızın ve her kademedeki çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutlarım” dedi.