Başkan Şevik, Ankara'da

Belediye Başkanımız ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) üyesi Mustafa Şevik, Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ne katılmak üzere Ankara'ya gitti.
Belediye Başkanımız Mustafa Şevik'in katıldığı, Uluslararası Kongre, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayerinde ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) işbirliği ile ATO Congresium'da gerçekleştirildi. TBB tarafından düzenlenen Akıllı Şehirler Fikir ve Proje Uygulama Yarışması'nın sonuçların açıklandığı ve Uluslararası Kongrede, akıllı şehir uygulamaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Şevik, fuaye alanında belediyelerin akıllı şehir alanındaki uygulamalarının yer aldığı sergiyi gezdi. Ayrıca firma yetkililerin stantlarını da ziyaret eden Başkan Şevik, akıllı şehir uygulamalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.