Buldan’da koronavirüs tedbirleri devam ediyor.

Buldan Belediyesi  Korona virüs nedeniyle ilçe genelindeki dezenfektasyon işlemlerine devam ediyor. Vatandaşların kullandığı hemen her yer dezenfekte edilirken, cadde ve sokaklarda da çalışma başlatıldı.  Temizlik işleri birimi ekiplerimiz,  dezenfekte aracı ile konteynırları tek tek dolaşarak  dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Çin'de ortaya çıkan ve  Türkiye’de de hızla yayılan  koronavirüse karşı tedbirlerini artıran Buldan Belediyesi, kamu hizmet binalarında başlattığı dezenfekte çalışmalarını, cadde, sokak, Pazar yerleri ve çöp konteynerlerinin ilaçlanmasıyla devam ediyor.  Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Buldan’ın, cadde ve sokaklar ile vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlar 72 saat etkili özel solüsyonla ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  koronavirüsü ile ilgili olarak tüm ülke gibi kendilerinin de teyakkuzda olduklarını belirterek, “İlk günden itibaren hemen her ortamı dezenfekte etmek için yoğun mesai harcıyoruz.   Kamu hizmet binalarından başlayan dezenfekte çalışmalarımız, camilerde, Pazar yerlerinde cadde ve sokaklar ile çöp konteynırlarının ilaçlanmasıyla devam ediyor” dedi.

Ayrıca, her hafta Perşembe günleri kurulan Buldan pazarında ayakkabı, tuhafiye gibi sergi açan esnaflara izin verilmediğini,  Peynir Pazarı’ndaki dükkanların da tedbir amaçlı kapatıldığı açıklayan Belediye Başkanı Şevik,  Belediyeden yapılan anonslarla vatandaşların da   koronavirüse karşı almaları  gereken önlemler konusunda uyarıldığını belirtti.