Moloz yığını kaldırıldı.

Buldan’ın Tekke Yolu kenarındaki, vatandaşların attığı moloz ve çöpler Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi.

Buldan’ın Tekke Yolu kenarında vatandaşlarca atılan ve çirkin görüntü oluşturan moloz ve çöp yığını Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi.

Çevre sakinleri “ Cennet Buldan’ımızı kıymet bilenler yönetiyor” diyerek belediye ekiplerimize teşekkür ederken Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, “ Vatandaşlarımız tarafından Tekke  yolu kenarına atılan  çöpler Temizlik işleri ekiplerimiz tarafından toplatıldı. Tarihi, doğası, yeşili kendine hayran bırakan Buldanımıza sahip çıkalım. Çevremize ve yaşam alanımıza evimizden farksız davranmamızı rica ederim "  çağrısında bulundu.