TKDK’dan anlamlı ziyaret

TKDK İl Koordinatörü Murat Kar ile Tarım ve Orman Bakanlığı ve Avrupa Birliğinin yürüttüğü Leader projesi kapsamında 2 milyon TL hibe desteği almaya hak kazanan Buldan Yerel Kalkınma stratejisinin uygulanması için protokol imzalayan Buldan Doku Yerel Eylem Grubu Derneği üyeleri, BELKÜM’de,  Kaymakam Murat Sarı ve Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile bir araya geldi.

TKDK İl Koordinatörü Murat Kar,  DOYEG Dernek Başkanı Serdal Uğur ile  dernek üyesi  Naci Çomuk’un da katıldığı ziyarette, Kaymakam Murat Sarı ile Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e sözleşmenin içeriği ile ilgili bilgi verdiler.

Buldan’a kazandırılan 2 milyon TL’lik hibe kredisinin ilçemize hayırlı olması dileğinde bulunan Kaymakam Murat Sarı, Buldan’a güzel işler yapılacağının altını çizdi.

Belediye Başkanı Şevik ise Yerel Eylem Grubu Derneğimizin hazırladığı Kalkınma Stratejisinin  üç yıl süreyle uygulamaya konulacağını belirterek, “Üç yılda Buldan’da büyük farkındalıklara imza atılacak” dedi.

Başkan Şevik, TKDK İl Koordinatörü Murat Kar'a Buldan dokuma ürünlerinden hediye etti.