Eğitim Gönüllüleri, Başkan Şevik’i ziyaret etti
Kasım 25, 2023
Minikler kitap kafede buluştu
Kasım 25, 2023

Başkan Şevik, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in mahalle ziyaretleri devam ediyor. Bozalan, Derbent, Türlübey ve Karaköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şevik, hem belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi hem de istek ve talepleri dinledi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçenin her bir mahallesinde hemşehrilerinin hal ve hatırını sormaya devam ediyor. Başkan Şevik, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir ve MHP İlçe yönetimiyle birlikte Bozalan, Derbent, Türlübey ve Karaköy mahallelerine konuk oldu.
Başkan Şevik, mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şevik, ziyarette hem mahallere yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi hem de vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi.

Başkan Şevik,“ 2007-2014 başkanlık dönemimde de, 2019 seçimlerinden bugüne sizleri sık sık ziyaret ettim, sizlerle biraya geldik. Bu mahalle ziyaretlerinde sizlerin taleplerini dinliyor, mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip çözüm üretiyoruz. Sizlere verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçirdik. Tespit ettiğimiz eksiklikleri ve sizlerin taleplerini de değerlendireceğiz” dedi.

Bozalan, Derbent, Türlübey ve Karaköy mahalle sakinleri Başkan Şevik’e taleplerini ve şikayetlerini bildirip çözümü konusunda yardım istediler. Başkan Şevik’in kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, yapılan hizmetler için de teşekkür ettiler.

MUTLULUKLARINA DA ACILARINA DA ORTAK OLUYOR
Buldan’da belediye çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Mustafa Şevik, diğer yandan sünnet, nişan, nikah ve düğün törenlerine de katılırken yakınlarını ebediyete uğurlayan hemşerilerinin de acılarına ortak olmaya devam ediyor. Başkan Şevik, Helvacılar Mahallesi sakinlerinden Metin Yurdakul’un oğlu Mehmet Yurdakul’un asker yemeğine katıldı. Başkan Şevik, birliğine teslim olmaya hazırlanan asker Mehmet Yurdakul’a “Hayırlı teskereler” diledi, ailenin gururuna ortak oldu.