Festivale muhteşem final
Eylül 25, 2023
Başkan Şevik, festivali değerlendirdi
Eylül 26, 2023

Başkan Şevik’ten Mevlid Kandili Mesajı


Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, “Mevlid Kandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunmaktayız” diyerek tüm hemşehrilerinin mevlit kandilini kutladı.

Başkan Şevik mesajında, “Bugün muazzam bir doğuşun, beşeriyeti, mahlûkatı baştanbaşa kuşatan rahmet ışığının yeryüzüne şeref verişinin 1452.yıl dönümüdür. İslam dini ile âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin örnek hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz.
Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa, sağlık, kardeşlik, huzur ve barış getirmesini diliyor, başta Buldanlı hemşerilerimizin olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum” dedi