Başkan Şevik, Önceliğimiz halkımızın can ve güvenliği

Buldan Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde taş duvar örme ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Toprak kayması tehlikesi bulunan Gülalan Mahallesi anayol üzerine yapılan 130 metre uzunluğunda ve 3 metre yüksekliğindeki yol istinat duvarıyla yol güvenliğini sağlandığını vurgulayan Belediye Başkanı Şevik, “Önceliğimiz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak” dedi.

Buldan Belediyesi Covid-19 ile mücadelesini aralıksız devam ederken, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, toprak kayması sonucu vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, yolların bozulmasına neden olan bölgelerde istinat duvarı çalışmalarını sürdürüyor.

Buldan halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Yol açma ve genişletme çalışmalarımızın yanı sıra, toprak kayması sonucu yolların bozulmasına ve vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit oluşturan bölgelerde istinat duvarı çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde taş duvarla istinat çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, daha önce Türlübey ve Alandız mahallelerinde yapılan İstinat Duvarı çalışması, Gülalan Mahallesi yerleşim alanı sınırları içerisinde devam etti. 130 metre uzunluğunda ve 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarını tamamlayan ekiplerimiz, Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız hızla devam ediyor. Belediyemiz en kısa zamanda toprak kayması tehlikesi bulunduğu tespit edilen Bursa Mahallesini Yonatça Mevki yolu, Kurudere Mahallesi ile Yenicekent Girişi’n deki Dere yatağında da çalışma başlatacak” dedi.

İstinat duvarının tamamlanmasıyla mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı. Mahallede tehlike arz eden yolun istinat duvarıyla birlikte daha güvenli hale geldiğini belirten mahalle sakinleri, “Olası bir kaymayı önleyecek duvar sayesinde can ve mal kaybı yaşanmayacak. Artık geceleri daha huzurlu uyuyabileceğiz” diyerek Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e teşekkür ettiler.