BAŞKAN GÜLBAY'A "ALTIN ARI BELEDİYECİLİK ÖDÜLÜ"

Belediye Başkanımız Mustafa Gülbay Buldan Dokuma Kültür ve Sanat Festivali -Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Üzüm Festivali-Buldan Hoşgörü günleri nedeniyle; Kent ve Yerel Yönetimler Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından "Altın Arı Belediyecilik' ödülüne layık görüldü.
Programı nedeniyle ödül törenine katılamayan Başkanımız Mustafa Gülbay’ı makamında ziyaret ederek ödülünü veren jüri üyesi Tayfun Canlı ’ya teşekkür eden Belediye Başkanımız kendisini bu ödüle layık gören jüri üyelerinde ayrıca teşekkür etti. Yıl içerisinde gerçekleşen etkinliklerde tekstili, dokumayı, tarımı hoşgörüyü ve daha birçok kültürel unsurlar yer almaktadır. Kültürel ve sanatsal etkinliklerin ardından ünlü sanatçılar konser vermektedir Festivali ziyaret edenler, stantları inceleyerek, Buldan’ımızla ilgili kültür ve sanatlarına ait birçok kültürü daha yakından tanıma fırsatı bulmaktadır. Festivalimiz birliği, beraberliği, kardeşliği pekiştirirken, unutulmaya yüz tutmuş birçok kültürün yeniden hatırlanmasını sağlamaktadır. Her yıl haziran ayının ilk haftası yapılan Buldan dokuma kültür ve el sanatları festivalinin bu yıl ramazan ayı sebebiyle 21-22-23- temmuz tarihlerinde gerçekleşeceğini söyledi.